Ethereum Wallet

Ethereum Lommebok

MetaMask Browser Extension
Trezor
Trezor Hardware Wallet
BRD
BRD iOS/Android

Ovenfor finner du en liste med digitale lommebøker som støtter Ethereum. Det finnes forskjellige typer Ethereum lommebøker. Noen er web-baserte mens andre krever installering på din datamaskin. Vi anbefaler deg å bruke en web-basert lommebok som er raskt og enkel. Her finnes det mange å velge i mellom, men vi anbefaler MetaMask eller Trezor. Web-baserte lommebøker er også praktiske fordi du ikke trenger å laste ned blokkjeden.

Last ned Ethereum Lommebok

Ønsker du å kjøpe Ether for å investere i valuaten? Eller få betalt i Ethereum for jobben du gjør i nettverket? Da trenger du en måte å motta denne kryptovalutaen på. Digital valuta må beskyttes og tas vare på ved hjelp av digitale lommebøker.

Ethereum (ETH)

Ethereum er en blokkjede-teknologi som har laget et nettverk for andre å utvikle applikasjoner og sin egen kryptovaluta ved å bruke Ethereum. Denne muligheten til å utstede egen kryptovaluta har revolusjonert kryptoverdenen og skapt grunnlaget for en stor økning i antall kryptovaluta på markedet.

Ethereum nettverket bruker Ether som sin egen kryptovaluta. Ethereum kan kjøpes og selges på mange forskjellige børser som en investering.