Kjøpe Bitcoin

Kjøpe Bitcoin (BTC) $ 8,111.58 -0.49%

Bitcoin er en kryptovaluta og en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet siden starten av internet. En form for virtuell valuta basert på blokkjedeteknologien. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk er det en digital valuta.

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta er begrensningen av antall mynter. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til 21.000.000 Bitcoin (BTC).

Hvordan kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som du kan kjøpe og selge på nettsider som spesialiserer seg for denne type tjeneste. Coinbase er en tjeneste som tilrettelegger for handel av Bitcoin og annen virtuell valuta.

Du kan også kjøpe Bitcoin direkte fra en selger ved å bruke sider som knytter enkeltpersoner. https://localbitcoins.com er en slik plattform hvor en kan liste sine salgspriser og håpe noen kjøper.

Hvorfor kjøpe Bitcoin?

Bitcoin er den største og mest verdifulle kryptovalutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel men er bedere egnet som en digital gjenstand, vi kan anse Bitcoin som digital gull. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen i en av mange steder hvor de godtar Bitcoin som betalingsmiddel. Har du Bitcoin kan du også bruke denne valutaen som betalingsmiddel for produkter og tjenester. I tillegg er Bitcoin også et nettverk hvor du kan tjene Bitcoin ved å hjelpe nettverket i form av Bitcoin mining.

Investere i Bitcoin

Flere og flere investerer nå i Bitcoin enn tidligere. Prisen på Bitcoin har skutt i været og det er nesten ikke grenser på hva prisen kan bli. Det er derfor et enormt potensiale i Bitcoin som investering.

Handle Bitcoin

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som brukes til å overføre verdier. De fleste i dag kjøper Bitcoin som en investering. Når Bitcoin handles som en investering ønsker du en verdistiging slik at du kan selge valutaen til mer enn det du betalte. Skal du kjøpe varer eller tjenester i en annen valuta enn Amerikanske Dollar, er Bitcoin det beste alternativet. Du betaler raskere, enklere og billigere, spesielt over landegrenser.