Kjøpe Ethereum

Kjøpe Ethereum (ETH) $ 176.35 -0.49%

Ethereum er et nettverk og en kryptovaluta som bruker et konsept vi kaller smarte kontrakter slik at du kan lage din egen blokkjede-applikasjon, med Ethereum som plattform. Disse smarte kontraktene er ikke kontrakter slik som vi tenker på avtaler, men heller selvkjørende dataprogrammer.

Ethereum

Hvordan kjøpe Ethereum?

Coinbase.com er en nettside hvor du kan kjøpe Ethereum raskt og enkelt. Tjenesten tilrettelegger for alle som ønsker å kjøpe eller selge Ethereum.

Slik kan du kjøpe Ethereum:

1) Opprett en konto på Coinbase.com

2) Velg ønsket sum når du skal kjøpe Ethereum.

3) Velg betalingsmåte (Visa, Kredittkort eller bank).

Hvorfor kjøpe Ethereum?

Ethereum er en stor og verdifull valuta utviklet av Vitalik Buterin. Ethereum er en av de aller viktigste i utviklingen av kryptoemisjoner «ICO», programvare for kryptovaluta og blokkjedeteknologien.

Et annen viktig moment med Ethereum er at det ikke er noen plassbegrensninger, så applikasjoner kan være veldig store eller små. Ethereum er også mye raskere enn Bitcoin, hvor Bitcoin tar mye lengre tid å godkjenne og arkivere en transaksjon.

Investere i Ethereum

Det finnes mange spennende kryptovalutaer som for eksempel Bitway. Bitcoin er den største og den vi kanskje hører mest om i media men Ethereum er en av de viktigste kryptovalutaen i markedet.

Ethereum tillater alle å lage en egen kryptovaluta, som igjen tilrettelegger for kryptoemisjoner. Det betyr at selskaper med en god ide kan starte sin valuta ved hjelp av Ethereum teknologien som feks https://bitway.net. Ethereum har derfor et veldig stort potensial. Så langt har valutaen steget med mange tusen prosent. Potensialet for videre vekst er enormt da kryptoemisjoner og applikasjonsutvikling på Ethereum plattformen så vidt har startet sammenlignet med bruksområdet.